Foderet

Protein kilde Frisk afskær fra nedkølet ørred/laks.Frysetørret kylling af samme kvalitet som anvendes til menneskeføde. Fiskemel fra dansk produceret fisk fra Nordsøen. Tørret ølgær fra øl fremstilling, tilsættes udover indholdet af protein også på grund af indholdet af B- vitamin. Byg, hvede og majs. Der tilsættes ikke sojaprotein, da det ikke udnyttes nær så godt af hunden som fiskeprotein.

Fedt kilde Ørred/Laks der indeholder ca. 18 % fedt. Kylling der indeholder ca. 17 % fedt. Fiskemel der indeholder ca. 10 % fedt. Byg der indeholder ca. 3 % fedt. Hvede der indeholder ca.3 % fedt. Majs der indeholder ca. 5 % fedt.

Kulhydrat kilde Byg, hvede, majs og sukkerroe der tilsættes for at søde foderet.

Extrudering Foderet opvarmes under højt tryk til ca. 130 grader. Derved dræbes alle bakterier og kornprodukternes stivelse omdannes til kulhydrater. Disse kulhydrater optages meget lettere i modsætning til de stivelser der normalt anvendes i andre foder produkter.

Din hund udnytter foderet korrekt når den har en flot blank/blød pels. Klare øjne. Fast mørk afføring.

Foderet fremstilles i henhold til AAFCO normerne
Den biologiske værdi giver et billed af forskellige proteinkilders værdi i forhold til hianden, hvor lakseproteinnerne har en høj værdi = udnyttelsesgrad i forhold til b.la. kylling, lam okse, svin og sojamel.

protein_linie