Forside

Velkommen til HH-Komplet.dk

HH-komplet henvender sig til kunder der vil have kvalitetsprodukter til en forbuftig pris, samtidig med at man kan spare både tid og penge ved at få leveret hestefoder, hundefoder, kattefoder, strøelse og biobrændsel fra samme leverandør. HH-komplet er forhandler af Havens hestefoder, Videbæk hestefoder og Happy Dog hunde- og kattefoder.

Havens hestefoder er fremstillet i Holland – en af de største og ældste foderfremstillere i Europa, fast leverandør til landsholdsrytternes heste i Holland. Havens hestefoder er fremstillet af rene naturlige råvarer af 100% vegetabilsk oprindelse. Alt korn mikronesieres (dampbehandles) for at øge såvel fordøjeligheden som holdbarheden. Holdbarheden på Havens foderprodukter er mindst 6 måneder (ved korrekt opbevaring) fra produktionsdatoen.

Videbæk hestefoder bliver produceret af Dangro Nordic A/S – en lille grovvareforretning som ligger i Jylland, de har specialiseret sig i at producere kvalitets hestefoder der dækker alles behov. Videbæk hestefoder har åbne foderblandinger, med indholdsoplysninger og foderpland.

HH-Komplet sælger også halm (big baller og minibigballer), wrap, hø, halmpiller (raps eller hvedehalmpiller), spåner, træpiller, staldinventar, foderhække, fyringsanlæg til træpiller og flis (brændsel med op til 40% vand), mini-læsser, ridebaneflis, støvbinder/frostsikring til ridebaner, m.v.

HH-Komplet har åben for lagersalg fredag fra 13-17 og lørdag fra 10-12 eller efter aftale. HH-Komplet giver kompetent faglig rådgivning vedrørende hestefoder, hundefoder, kattefoder, strøelse og biobrændsel. Vi står til rådighed, så du kan få en komplet løsning.

Med venlig hilsen

Holger Holst Nielsen